Estudi

Agència de comunicació creativa i estratègica

Des de 2008 ens ocupem de projectes de disseny i gestió de marca per a empreses i organitzacions de diferents mides i necessitats.

Contribuïm amb la nostra experiència i mirada a comunicar l’ànima dels projectes, fent visible l’essència, l’eteri, de cada empresa i transmetent els seus valors al públic al qual es dirigeix, per crear empreses més conscients, coherents i rendibles.

Ens coordinem des d’un micropoble a la província de Girona, despertant-nos amb el gall i anant a dormir sota les estrelles. Aquest entorn natural ens proporciona la inspiració, serenitat i energia per sumar als projectes en els quals ens involucrem.

Serveis

Branding o disseny de marca

Estratègia de marca

Disseny gràfic

Disseny editorial

Disseny tipogràfic

Disseny web

UX o experiència d’usuari

UI o disseny d’interfície

Disseny de producte digital

Disseny i desenvolupament web/app

Allotjament i manteniment web

Il·lustració

Estratègia i gestió de xarxes socials

Fotografia

Vídeo

Clients destacats

Ajuntament de Girona

Balclis

Diputació de Girona

ESADE

Espai Gironès

Fundació Gala Dalí

Futbol Club Girona

Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries

Universitat Oberta de Catalunya

Universitat de Girona

Valors

Servei personalizat i producte a mida

Dinàmica senzilla i col·laborativa

Expressió creativa

Criteri estratègic

Cost just

Simplicitat en el procés i eficàcia en els resultats

Solucions perdurables, escalables i autònomes

Sospitosos habituals

Som un equip de professionals que treballem en xarxa i ens conformem i dimensionem segons l’objectiu del projecte, oferint el talent i valor requerits. Ens centrem en les persones i ens orientem als resultats.

Gerard

Gerard Encabo

Gestió de projectes, estratègia de marca i direcció creativa

Aquí en Gerard, fundador d’Etervisual. Vaig estudiar comunicació audiovisual i multimèdia a la UdG atret pel món de la imatge, tant de la fotografia com del cinema, per, aleshores, descobrir-hi que també em movia el disseny, així que, posteriorment, vaig complementar la formació acadèmica a Eina (UAB).

A més, soc un apassionat de les humanitats, entusiasta de l’art, i m’agrada saludar al sol i pedalar sobre dues rodes.

Hugo

Hugo Bermúdez

Assessor en disseny UX/UI i direcció d’art

Soc l’Hugo, vaig estudiar doble titulació de disseny gràfic i digital a ESDi i després d’haver passat per varis estudis (DoubleYou, Neorg i Minimilks) i haver cofundat el meu propi (Antitipo) actualment formo part de Codegram, liderant l’equip de disseny de marca i producte digital. També soc mentor a Designlab d’alumnes de disseny d’arreu del món a qui guio i ajudo per aconseguir els seus objectius.

Fora de la feina, soc un enamorat de les coses ben fetes i apassionat del ciclisme i la família.

Àlex

Àlex Salcedo

Fotografia, produció i edició de vídeo

Em dic Àlex i m’encanta fer fotos. M’agrada tant que la meva passió per la fotografia em va portar a estudiar a l’escola de fotografia Grisart de Barcelona i posteriorment a cursar el Màster de Fotografia de l’ERAM on després vaig exercir de docent durant quatre anys. Actualment em dedico a la fotografia publicitària i ajudo a millorar la imatge de les empreses en un món on el llenguatge fotogràfic ho és tot.

En el meu temps lliure segueixo fent fotografies, però de carret. Explorant i experimentant amb tècniques i màquines antigues que no deixen de fascinar-me.

Procés

El nostre procés de treball consta de moltes fases amb noms anglesos i altisonants, però es podria resumir, de forma planera, en:

Ens contactes.

Ens coneixem. Ens diem hola i ens donem la mà. Preguntem. Ens preguntes. Analitzem. Tornem a preguntar. Fem un pressupost. Fas un avançament. Planifiquem i projectem. Fem un cafè. Ens documentem. Ens inspirem. Decidim. Tornem a fer un cafè. Treballem. Treballem i treballem. Revisem. Entreguem. Somrius. Somriem. T’enviem la factura. Ho celebrem. Ens pagues.

Ballem.

Parla’ns del teu projecte. El podem fer possible.